PAO DILER

Kod 26-godišnjaka u Maksimiru pronađeno 14 kilograma marihuane spremnih za preprodaju

Njegova misija, a i način preživljavanja, je očito bila preprodaja "trave" na ilegalnom zagrebačkom tržištu
Zaplijenjena marihuana
 PUZ

Zbog 14 kilograma marihuane, zagrebački su kriminalisti uhitili i doveli u policijsku postaju 26-godišnjeg mladića koji je drogu na području zagrebačkog Maksimira skrivao, a potom i distribuirao dalje. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, diler je kazneno prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Poduzetni "skladištar" je na, još uvijek neutvrđeni način, nabavljao veće količine marihuane koju je skrivao, kažu iz PU zagrebačke, u kući u kojoj je živio. Njegova misija, a i način preživljavanja, je očito bila preprodaja "trave" na ilegalnom zagrebačkom tržištu.

Sve je počelo nakon što su policajci s Maksimira opravdano posumnjali u njegov biznis te su ishodili sudski nalog za pretres kuće i kojom prilikom su pronašli ukupno 14 kilograma pakiranih po kilogram, a neke vreće su težile i tri. Ujedno je od njega oduzeta i digitalna vaga za precizno mjerenje.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a prijava protiv njega podnesena je nadležnom državnom odvjetništvu - napominje zagrebačka policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 23:56