TAJANSTVENI NESTANAK U DUBROVNIKU

KOCKAR JE DOŠAO PO 100.000 EURA Nijemac se prijavio na turnir u pokeru i onda mu se izgubio svaki trag

Philipp F. Hochuth već treći dan nije se vratio u hotel

Njemački turist Philipp Ferdinand Hochuth (24) ni treći dan od tajanstvenog nestanka nije se vratio u hotel u kojem je odsjeo. Omanji, samo 165 cm visoki smeđokosi nijemac, s gotovo dječjim osmijehom na licu, za kojeg bi se moglo reći da je 'prototip babyfacea', napustio je nešto nakon 3 sata po ponoći društvo poznanika s kojima je obilazio pubove i kafiće te pio i povijesnoj jezgri Grada. Tek u nedjelju ujutro, kad ga nisu vidjeli u hotelu, poznanici su o svemu obavijestili policiju koja se odmah 'dala u posao'. Potraga za njim još uvijek traje , piše Slobodna Dalmacija.

No, upravo je spomenuti 'babyface' bio Philippovo najjače oružje u hobiju, a po nekima i sportu, kojims dr već neko vrijeme predano bavi. Naime, Philipp Ferdinand Hochuth uopće nije nepoznato ime u svijetu pokera. Naime, tijekom samo ove godine na tri turnira u Njemačkoj i Italiji osvojio je ukupno 48.843 dolara!

Prema našim podacima, Hochuth ni u Dubrovnik nije došao samo radi odmora i ljepota Straduna. Prijavio se na veliki pokeraški turnir, ali na njemu nije zaradio ni kune. Nestao je u noći sa subote na nedjelju, a turnir je počeo dan poslije.

Psiholozi s kojima smo razgovarali ističu kako je upravo 'silna količina suspregnutih emocija koje se skrivaju tijekom kartaške igre razlog njegova ponašanja u trenucima kad popije veće količine alkohonog pića'.

U tom kontekstu mogu se rekonstruirati i svi Philippeovi vrlo čudni postupci: pokušaju udaranja bez ikakva razloga žene koja ga ej u prolazu tek pogledala; skakanje i oštećivanje krova parkiranog osobnog vozila; ležanje po asfaltnom kolniku; skaknjanje po skalama terase iznad strme obale stare gradske luke.

Nakon što je 'doskakuta' na terasu restorana 'Komarda' s koje je skočio u more Philippeu F. Hochuthu gubi se svaki trag i brojne indicije upućuju na to da se pri padu 'otkotrlja' ili je možda svojevoljno skočio u more kako bi se rashladio od znatnih količina alkohola.

Philippeovi prijatelji nadaju se kako je još živ te da se negjde skriva, kao što zna vješto prikriti koje karte ima u igri koju je tako volio, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 16:41