PREMINULA NA TULUMU

KOBNI PARTY Uhićeni Matea Hohnjec i njezin suprug zbog sumnje da su dali drogu 20-godišnjoj susjedi!

NOVO 22:40 Josip Nikić (33) i njegova supruga Matea (25), sestra bivše ritmičke gimnastičarke Stefany Hohnjec, uhićeni su u ponedjeljak navečer jer su dali drogu 20-godišnjoj T. D., koja se njome predozirala u subotu navečer u njihovom stanu na zagrebačkoj Jaruščici.

___________________________________________________________________________________________________

Nakon cjelovečernjeg tuluma, na kojem je među ostalim bila i starleta Matea Hohnjec (24) sa suprugom Josipom Nikićem (29), u stanu na Laništu u noći na nedjelju preminula je 20-godišnja Tea D.

Od čega je djevojci pozlilo, još nije poznato, a zasad se zna jedino da na tijelu nije bilo tragova koji bi upućivali na nasilnu smrt. Policija je o događaju obaviještena u nedjelju poslije ponoći, a kad su došli na mjesto događaja, djevojci više nije bilo spasa. Alarmirao ih je Nikić a on je, neslužbeno doznajemo, obavijestio i oca 20-godišnjakinje koji živi u blizni stana u kojem se održavao party.

Izgubila svijest

Ne zna se tko je vlasnik stana u kojem je organizirana zabava, no koristi ga Josip Nikić. On i njegova supruga Matea Hohnjec priredili su zabavu u stanu na Laništu. Među gostima bila je i mlađa sestra pokojne djevojke, a Tea je nakon njezina odlaska s dečkom ostala kod Nikića. Nakon ponoći Nikić je djevojku u nesvjesnom stanju doslovce donio na rukama do obližnjeg stana u kojemu je živjela sa sestrom. Zatim je o nemilom događaju obavijestio i Teina oca rekavši mu: “Tei je pozlilo”. Nesretna 20-godišnjakinja još je neko vrijeme davala znakove života, a zatim je preminula na očevim rukama.

Mrtvo tijelo Tee D. nakon policijskog očevida prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se obdukcijom utvrditi točan uzrok smrti. Napravit će se i toksikološki nalaz da bi se ustanovilo je li djevojčina smrt posljedica uzimanja opijata, odnosno je li u trenutku smrti bila pod utjecajem nedozvoljenih sredstava.

Poznat policiji

Inače, suprug Matee Hohnjec policiji je dobro poznat. Prije tri godine izašao je iz zatvora u Lepoglavi, gdje je služio sedmogodišnju kaznu zatvora zbog čak tri pokušaja ubojstva.

Nikićeva obitelj devedesetih je godina bila vrlo utjecajna u Bjelovaru. Blago Nikić, Josipov otac, nakon što je napustio policiju, bio je na čelu bjelovarskog Duhana. Obitelj je potom napustila Bjelovar i preselila se u Zagreb, gdje su pokrenuli građevinski biznis.

Josip Nikić je Mateu, sestru bivše gimnastičarke i manekenke Stefany Hohnjec, upoznao početkom prošle godine, a ubrzo nakon što su se upustili u vezu, počeli su puniti novinske stupce. Nikić je tada novinarima rekao da se zbog svoje prošlosti ne kaje te da bi neke loše postupke i ponovio ako bi netko gnjavio ili vrijeđao njegovu obitelj, prijatelje ili Mateu.

Analiza krvi

Iako je samo nekoliko mjeseci prije nego što se zbližila s Josipom najavljivala udaju za anonimnog arapskog šeika, mlađa sestra Hohnjec odlučila se za Nikića. Vjenčali su se u rujnu prošle godine, a svadba je, prema riječima Mateine sestre Stefany, bila “mala i emotivna”. Zagrebačka krim policija istražuje sumnjivu smrt, a uključeni su i operativci Odjela kriminaliteta droga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 16:57