OPASAN STROJ

Kobna igra u Zagrebu: Dječak kojeg je prignječio viličar operiran, ali i dalje u životnoj opasnosti

Trojica dječaka ušla su u krug tvrtke u Ulici Ljudevita Posavskog u Sesvetama, pronašli ključeve viličara i odlučili opasan stroj staviti u pogon
Zagreb, 210311.Dvojica maloljetnika provalila su u tvrtku Atlas Agram d.o.o. i pronasla kljuceve vilicara i vozili ga. Jedan se djecak prevrnuo s vilicarom i tesko ozljedio. Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

ZAGREB - Sinoć oko 21,30 u Sesvetama četrnaestogodišnji dječak teško je ozlijeđen nakon što ga je prikliještio prevrnuti viličar. Prema današnjim informacijama iz KB Dubrava dječak je operiran, ali i dalje u životnoj opasnosti.

U jučerašnjoj kobnoj igri trojica dječaka ušla su u krug tvrtke u Ulici Ljudevita Posavskog u Sesvetama, pronašli ključeve viličara i odlučili opasan stroj staviti u pogon. Ozlijeđeni dječak sjedio je za volanom u trenutku kad se viličar prevrnuo i prignječio ga.

Na mjesto nesreće pristigli su vatrogasci koji su uz pomoć zračnog jastuka izvadili dječaka, nakon čega je vozilom hitne pomoći odvezen u KB Dubrava gdje mu je pružena medicinska pomoć. Ustanovljen mu je prijelom zdjelice, te teške ozljede crijeva. Trenutno se nalazi na odjelu intenzivne njege i još uvijek je u životnoj opasnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. lipanj 2024 09:09