LOPOV ZA VOLANOM

KAOS KOD ŠIBENIKA Ukrao autobus, vozio u rikverc pa udario u razvodni ormar i zapalio cijelo vozilo!

Zagreb, 290713.Autobus ZET-a zapalio se iz jos neutvrdjenih razloga tijekom voznje na autobusnoj liniji 131, Crnomerec - Bizek, kod adrese Bukovscak 25.Autobus je u potpunosti izgorio, nije bilo ozlijedjenih putnika. Na fotografiji: vatrogasci gase pozar.Foto: Darko Tomas / CROPIX
 Darko Tomas / CROPIX

Još uvijek nepoznati lopov je u noći s ponedjeljka na utorak u Rupama kod Šibenika izveo pravi "show", nakon što je ukrao autobus i poželio se malo provozati. Vožnja u rikverc uzrokovala je ogromnu materijalnu štetu, piše Zadarski.hr.

Obavljenim očevidom na mjestu požara, koji je izbio noćas oko 2.50 sati u Rupama, ispred tamošnjeg ugostiteljskog objekta, na autobusu Volvo tvrtke iz Šibenika utvrđeno je da je, za sada, nepoznati počinitelj, stavio vozilo u pogon i pri vožnji kroz mjesto Rupe na proširenju ceste vršio okretanje. Pri vožnji unatrag udario je u kabelski razvodni ormar pod naponom, što je izazvalo iskrenje prekinutih kablova električne struje, uslijed čega je došlo do požara na autobusu.

U požaru je autobus u cijelosti izgorio kao i nadstrešnica autobusnog stajališta, dok su na obližnjoj obiteljskoj kući oštećena stakla, a ukupna nastala šteta je procjena na više desetaka tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija traga za počiniteljem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 14:37