UTVRĐUJU SE OKOLNOSTI NESTANKA

JUČER UJUTRO JE KRENULA U ŠKOLU, ALI U NJOJ SE NIJE POJAVILA Pronađena nestala 15-godišnjakinja, evo gdje su je građani ugledali...

 Nestali.hr

NOVO 18:53 Zahvaljujući dojavi građanina oko 17 sati na autobusnom kolodvoru u Splitu u subotu je pronađena petnaestogodišnja Sarah Murić iz Očure, objavila je Policijska uprava varaždinska.

Policijski službenici, kako se navodi, nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti njezinog nestanka.

-----------------------------------------------------------------------------

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske zaprimili su prijavu nestanka 15-godišnje Sarah Murić. Prema prikupljenim informacijama, navedena je jučer, 31. ožujka oko 6 sati ujutro krenula s adrese prebivališta u Očuri, u školu u Vinicu, gdje se nije pojavila, pišu Varaždinske vijesti.

Policijska postaja Ivanec raspisala je potragu za Sarah Murić, te se poduzimaju mjere traganja za istom, a njezin je profil objavljen u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba „Neno“.

Iz policije su medije zamolili da objave informacije o nestaloj 15-godišnjakinji. Pozivaju sve građane koji imaju bilo kakva saznanja o njoj da se žurno jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 192, odnosno na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Nestali.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 18:17