IMA OZLIJEĐENIH

Jezivi prizori s mjesta nesreće o kojoj priča cijeli Split: Mrtav pijan se zabio u automobil u kojem je bilo četvero djece

Vozačica i jedno dijete zadobili su teške tjelesne ozljede i zadržani su u bolnici

Scene s mjesta prometne nesreće izgledaju zastrašujuće

 Vojko Bašić/Cropix

U ponedjeljak, oko 21.15 sati, na kolniku Solinske ulice u Splitu dogodila se prometna nesreća, sudar dva osobna vozila, piše Slobodna Dalmacija.

Na mjestu događaja obavljen je očevid. Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 47-godišnji vozač u alkoholiziranom stanju (utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1,85 g/kg) uzrokovao prometnu nesreću na način da je svojim vozilom prešao u suprotnu kolničku traku i udario u prednju lijevu stranu drugog osobnog vozila u kojem se nalazila vozačica i četvoro djece.

Vozačica i jedno dijete zadobili su teške tjelesne ozljede i zadržani su u bolnici. Vozač je također zadobio teške tjelesne ozljede, ali je nakon obrade pušten, a ostali sudionici zadobili su lakše tjelesne ozljede.

Vozač osobnog vozila uhićen je i smješten u policiji do otriježnjenja nakon čega će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela. Utvrđeno je da se radi o recidivistu u činjenju prometnih prekršaja, te je do sada prekršajno prijavljivan zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, prolasku kroz crveno svjetlo i brzine.

image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 17:20