CRNA SUBOTA

JESENSKI RADOVI ODNIJELI DVA ŽIVOTA Jedan umirovljenik poginuo praveći vino u podrumu, drugi pao sa ljestava berući orahe

Subota popodne bila je kobna za dvojicu umirovljenika koji su u dva odvojena nesretna slučaja izgubili živote.

Prva tragedija bila je u podrumu vikendice u Jankofkovoj ulici u mjestu Gudci gdje su članovi obitelji pronašli beživotno tijelo 82-godišnjeg N.K.

Kako doznajemo, umirovljenik je od 12,30 sati bio u podrumu vikendice gdje je fermentiralo grožđe. Provedenim očevidom je utvrđeno da je preminuo najvjerojatnije od ugljičnog dioksida, odnosno da je u drvenim i inox posudama tijekom fermentacije nastala smrtonosna koncentracija od koje se otrovao. Pronađen je oko 15 sati popodne. Djelatnici Hitne pomoći nisu mu mogli pomoći.

Druga, pak, tragedija bila je u Gornjoj Jami na području Blaguše kada je život izgubio 81-godišnji I.H. On je od 10 sati ujutro penjao se i brao orahe. U jednom trenutku pretpostavlja se da je izgubio ravnotežu i pao sa stabla na koje se popeo ljestvama. Član obitelji ga je pronašao oko 18 sati te je, također, alarmirao Hitnu pomoć no nesretnom umirovljeniku također nije bilo spasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 07:38