TUČNJAVA NA KONCERTU

Jelena Rozga 'užgala' krv golobradih fanova, mladić teško ozlijeđen

20-godišnjak je snažnim udarcima šakama u glavu napao vršnjaka iz Župe i tom prilikom mu slomio nosnu kost
Split, 110211.Jelena Rozga rasprodala Spaladium Arenu i raspametila obozavatelje uz svoje goste, Severinu, Jolu i Zeljka Samardzica.Na slici: Jelena Rozga.Foto: Jadran Babic / CROPIX
 Jadran Babić / CROPIX

DUBROVNIK - Zbog sudjelovanja u tučnjavi i nanošenja teške tjelesne ozljede, srećom neopasne po život, policija je protiv mladog Dubrovčanina Antuna M. (20) podnijela kaznenu prijavu DORH- u, dok je protiv ozlijeđenog Srđana Č. (21) iz Župe dubrovačke zbog narušavanja javnog reda i mira Prekršajnom sudu podnešen optužni prijedlog.

Obračun mladića odigrao se ispred caffe bara “Vertigo” u Srebrenom u Župi dubrovačkoj u noći između petka 18. i subote 19. ožujka oko 2,15 sati. Sve se dogodilo u vrijeme vrlo posjećenog koncerta Jelene Rozge u “Vertigu”: popularna je pjevačica stvorila dobar štimung koji je, izgleda, do ključanja užgao krv mladića koji su sukob započeli međusobnom svađom i naguravanjem.

U jednom je trenutku Antun snažnim udarcima šakama u glavu napao vršnjaka iz Župe i tom prilikom mu slomio nosnu kost. Daljnju su eskalaciju sukoba i uključivanje više osoba u “prijateljsku pomoć” spriječili dežurni policajci. Srđanu je liječnička pomoć pružena u dubrovačkoj Općoj bolnici, gdje mu je i utvrđen lom nosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 11:32