NEPOSTOJEĆI ZLOČIN

Izmišljena priča o masakriranom mladiću u Baranji

U razgovorima se provlače i navodi da javnost namjerno šuti o zločinu te da je navodno ubijeni mladić sigurno sin neke "poznate" osobe
 Srđan Vrančić / CROPIX

BOLMAN - Zbog priče da je početkom tjedna u baranjskom mjestu Bolman u kanalu pronađen izmasakriran 20-godišnji mladić kojemu nedostaje i nekoliko dijelova tijela u redakciju Glasa Slavonije javili su se zabrinuti Baranjci koji su se pitali - kako to da se o tome u javnosti ništa ne zna?

Naime, nakon provjere ustanovljeno je da u ovo bizarnoj priči nema ni trunke istine. Vesna Žnidarić Bolarić, iz Policijske uprave osječko-baranjske, potvrdila je za Glas Slavonije da na području Baranje u proteklih mjesec dana nije zabilježen takav slučaj, a ni u duljem vremenskom razdoblju. I iz Općine Jagodnjak potvrdili su da je ova bolesna priča neutemeljena.

- Ma da se takvo što dogodilo to bi se proširilo kao požar. Ta priča potpuno je izmišljena. Doista nema nikakvih temelja za nju, kazali su u Općini u koju pripada i Bolman. Od koga i zašto je ova priča potekla, za sada nije poznato, no očito je da je uznemirila velik broj stanovnika Baranje. Mještani nazivaju jedni druge da bi eventualno saznali identitet ubijenog mladića.

U razgovorima se provlače i navodi da javnost namjerno šuti o zločinu te da je navodno ubijeni mladić sigurno sin neke “poznate” osobe. U priču su uključeni i detalji poput toga da su ga pronašli radnici koji su kopali u kanalu te se spominju organi i dijelovi tijela koji su navodno nestali sa žrtve. Nečija bujna mašta očito je dobrano uzdrmala Baranju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 04:51