SMRT U VODI

Iz jarunskog jezera i rijeke Save jučer izvučena dva mrtva muškarca

Zagrebačka policija istražuje okolnosti koje su u oba slučaja dovele do smrtnog ishoda muškaraca

Policija na Jarunu

 Tomislav Kristo/Cropix

U razmaku od 13 sati jučer u Malom jarunskom jezeru i u rijeci Savi pronađena su mrtva tijela dvojice muškaraca. Prvi pronalazak koji je uznemirio kupače na Jarunu bio je oko 10.35 sati kada je iz vode izvučeno tijelo 42-godišnjaka.

Na mjestu događaja satima je trajao očevid kako bi se utvrdio uzrok koji je doveo do smrtnog ishoda. Uz policajce na mjestu pronalaska postupali su i zagrebački vatrogasci, a točan uzrok smrti biti će poznat po dovršetku obdukcije na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati.

image

ilustracija

Ranko Suvar/Cropix

U večernjim, pak, satima policiji je stigla nova dojava o lešu u vodi. Oko 20.40 sati u mjestu Orle na lokaciji Dernek uz zapadnu obalu Save pronađeno je tijelo nepoznate muške osobe. Prema prvim preliminarnim pokazateljima na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

- Zbog stanja u kojem se tijelo nalazilo zbog proteka vremena nije bilo moguće u tom trenutku utvrditi identitet. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb - kažu iz zagrebačke policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 11:32