NOVI DETALJI STRAVIČNOG OTKRIĆA

HOROR U NOVOJ GRADIŠKI Branitelj pritisnut dugovima ubio sinčića (2), ženu pa sebe

Mrtva tijela supružnika Srećka Žirovčića (44), supruge Ale (34) i njihova sina Milana (2) jučer poslijepodne je pronašao Toni (20), Srećkov sin iz prvoga braka. Očevidom je otklonjena pretpostavka o prisutnosti četvrte osobe na mjestu događaja

NOVA GRADIŠKA - Postupno se popunjava mozaik nepoznanica oko tragedije u novogradiškom naselju Slavča gdje su jučer, u poslijepodnevnim satima pronađena mrtva tijela supružnika Srećka Žirovčića (44), supruge Ale (34) i njihova sina Milana (2).

Naime, i obdukcija je potvrdila nasilnu smrt tročlane obitelji, odnosno da su ubodno rezne rane na njihovim tijelima najvjerojatnije nanesene nožem koji je pronađen na mjestu događaja.

Slavonskobrodska županijska državna odvjetnica Mirela Šmital izjavila je kako su nakon danas obavljene obdukcije ozljede opisane kao ubodno rezne rane, a uslijedit će daljnja vještačenja radi ravsjetljavanja te tragedije.

Očevidom je otklonjena pretpostavka o prisutnosti četvrte osobe na mjestu događaja.

U nekim su se medijima već pojavila nagađanja da je Žirovčić prvo ubio suprugu i sinčića, pa onda i sebe.

Tijela, koja su već bila u fazi raspadanja, pronašao je Toni (20), Srećkov sin iz prvoga braka.

Zapanjeni prijatelji i poznanici pričaju kako su supružnici bili ugodni susjedi, a Srećko je bio poznat kao veseo i duhovit čovjek koji je u raznim prigodama znao odjenuti kostim Svetoga Nikole te uveseljavati djecu.

Kažu kako je prije tri tjedna najavio da s obitelji odlazi u Moldaviju, a nagađa se zbog novčanih problema.

FOTOGALERIJA: Kuća u kojoj su pronađena tijela

Čini se da su ovoga umirovljenog pripadnika 121. novogradiške brigade pritisnule novčane teškoće tako da su u posljednje vrijeme živjeli u kući Srećkove majke, a kućni budžet pokušavali su pokrpati odlaskom u Italiju na sezonske poslove.

Stoga nije čudno zvučala njegova najava kako će s obitelji otputovati za Moldaviju odakle mu je supruga Ala.

- Uslijedit će daljnja vještačenja radi rasvjetljavanja događaja - rekla je županijska državna odvjetnica Marina Šmital.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 14:51