TEŠKE OZLJEDE

Hitna ih dovezla u KB Dubravu u ranu zoru, obojica su brutalno pretučeni: ‘Jednoga su napali u stanu, a drugoga na ulici‘

Napadači 33-godišnjaka u Vrbovcu su na kriminalističkom istraživanju.

ilustracija

 Ranko Suvar/Cropix

Dva muškarca od subote u zoru nalaze se zagrebačkom KB Dubrava, nakon što su oko 4 sata ujutro brutalno pretučeni. Jedan se napad dogodio u stanu u zagrebačkom Susedgradu, a drugi na ulici, točnije u Ulici Celine u Vrbovcu.

U prvom slučaju u metropoli, 19-godišnjak je hospitaliziran s teškim ozlijedama nakon što ga je, prema vlastitim tvrdnjama, napalo i ozlijedilo nekoliko nepoznatih počinitelja u stanu. Vozilom Hitne pomoći prevezen je prvo u KB Sveti Duh odakle je dalje, nakon pružene inicijalne liječničke pomoći, prevezen u KB Dubrava u teškom stanju.

Drugi obračun odvijao se u Vrbovcu u isto vrijeme kada su dvojica stranih državljana starih 19 i 22 godine napala 33-godišnjaka. Ozlijedili su ga pa je prevezen u zagrebačku bolnicu gdje su mu utvrđene teške ozlijede, a u tom slučaju policija je bila odmah uspješna te ušla u trag napadačima koji se trenutno nalaze na kriminalističkom istraživanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 14:32