PEDOFIL PRIVEDEN

Gnjusan čin u dalmatinskom kampu: Slovenski kuhar (31) masturbirao pred curicom (7), detalji su šokantni

Prema podacima iz pravosudnog spisa, uhićeni kuhar za istovrsno kazneno djelo već je osuđivan u Sloveniji

Orebić

 Ante Cizmic/Cropix

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zadovoljavanja pohote pred djetetom mlađim od 15 godina, na Pelješcu je uhićen, lišen slobode i priveden dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Dubrovniku slovenski državljanin, kuhar J.P. (31) iz Domžala.

Potvrdio je to Dubrovačkom vjesniku glasnogovornik dubrovačkog Županijskog suda, istražni sudac Pero Miloglav, navodeći kako je osumnjičenik navedeno kazneno djelo počinio u jednom od kampova u Orebiću i to na štetu djevojčice iz Poljske, stare samo 7 godina. Djevojčica je u navedenom kampu sa svojim roditeljima boravila kao gošća, dok je slovenski kuhar došao s dijelom obitelji.

Nakon privođenja, sudac istrage je stranom državljaninu, osumnjičenom pedofilu, zbog opasnosti od bijega i mogućeg ponavljanja istog kaznenog djela odredio istražni zatvor u trajanju do 30 dana. Razlog više za određivanje istražnog zatvora jest i činjenica da je, prema podacima iz pravosudnog spisa, uhićeni kuhar za istovrsno kazneno djelo već osuđivan u Sloveniji, gdje je i odslužio pravomoćn zatvorsku kaznu u trajanju od godinu i pol.

Neslužbeno smo doznali kako je slovenski kuhar slijedio malu Poljakinju u WC orebićkog kampa. Tamo je pred djevojčicom masturbirao, što je primijetila majka djevojčice i prijavila ga, nakon čega ga je policija uhitila i privela u Dubrovnik. Jednako neslužbeno, doznali smo kako je malo nedostajalo da se članovi kuharove obitelji tijekom saslušanja u Istražnom centru s članom obitelji osumnjičenim za silovanje doslovce - fizički obračunaju!

Recimo i to kako prema odredbama Kaznenog zakona Republike Hrvatske osobi koja pred djetetom mlađim od 15 godina čini spolne radnje namijenjene zadovoljavanju vlastite ili tuđe pohote prijeti vremenska kazna u rasponu do tri godine zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:53