PAO DOMIŠLJATI NIKOLA

FOTO: ZAPREŠIĆKI DILER POSTAO I PEKAR Uhićen jer je mijesio pa prodavao muffine od marihuane

 PUZ

ZAPREŠIĆ - Domišljati Nikola K. (26) završio je u policijskim lisicama zbog 462 grama marihuane, sedam paketića 'trave' težine 11 grama ali i zbog sumnje da je lanjskog ljeta bio i slastičar za konzumente opijata.

Kako doznajemo, Nikolu koji je inače stari policijski znanac, u utorak su policajci zatekli u zoni bana Josipa Jelačića u Zaprešiću kako nešto iščekuje. Prišli su mu i legitimirali ga te kod njega pronašli ukupno desam paketića i jednu cigaretu sa marihuanom 'teške' 11 grama a koje je očito, trebao utopiti u novac.

Posumnjavši sasvim opravdano u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, policajci su ishodili nalog za pretres stana u Zaprešiću kojeg je koristio gdje su 'nanjušili' i oduzeli gotovo pola kilograma marihuane ali i 2200 kuna za koje se sumnja da potječu od prodaje nedozvoljenih sredstava.

Provodeći daljnju obradu nad 26-godišnjim recidivistom, istražitelji su došli do saznanja i da je 5.kolovoza prošle godine, također u stanu, miješao marihuanu sa maslacom u smjesu za muffine koje je potom, kao dobri 'duh', u obliku kolačića darivao prijateljima i poznanicima na konzumaciju. Nikola je predan pritvorskom nadzorniku a kazneno će odgovarati i jer je omogućio uživanje u opijatima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 06:21