SKLISKA CESTA

FOTO, VIDEO Teška nesreća u Istri: U sudaru autobusa i kamiona 12 ozlijeđenih

Tri su osobe teško ozlijeđene, a nesreću je skrivio vozač teretnjaka. Samo desetak metara dalje na istoj cesti se dogodio drugi sudar
 Srećko Niketić/CROPIX

PULA - Vozač autobusa i suvozač, te jedan putnik teško su ozlijeđeni, dok je devetero putnika zadobilo lakše ozljede u subotnjem sudaru autobusa Croatiabusa i teretnog vozila s prikolicom , koji se dogodio oko 9 sati, nedaleko skretanja za Bale, iz pravca Pule.

Teško ozlijeđeni su prevezeni u pulsku Opću bolnicu gdje su hospitalizirani. Među putnicima s lakšim povredama je četvero stranih turista iz Kine, Velike Britanije i Nizozemske.

Prema prvim informacijama, nesreću je skrivio vozač teretnjaka, koji je vozeći iz Vodnjana prema Puli, iznenada prešao na lijevu stranu ceste, te frontalno udario u autobus, koji je dolazio iz smjera Pule.

O silini udarca svjedoči potpuno smrskan prednji dio autobusa, koji inače redovito prometuje na liniji Rovinj-Pula-Zagreb.Po dolasku snimateljskih ekipa, osim policije i vatrogasaca, na mjestu nesreće nije bilo sudionika u ovom sudaru.

Na istom dijelu ceste, samo desetak metara dalje, sudarili su se kombi i Land Rover, u kojem su lakše ozlijeđene dvije osobe.

Promet je na toj cesti zatvoren i odvija se preko Istarskog ipsilona.

Skliski kolnici zbog kiše zasigurno su "kumovali“ ovim nesrećama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 12:21