NESREĆA U SLAVONIJI

FOTO Tragedija kod Gradišta: Škoda sletjela s ceste u kanal i prevrnula se na krov. Poginula su tri mladića iz Županje

Škoda je s ceste sletjela u kanal dubok dva do tri metra, gdje se prevrnula na krov. Sva trojica mladića na mjestu su poginula.
Gradiste, 170611.Tragedija na cesti kod Gradista: Poginula tri mladica iz Zupanje. Tri mlada zivota izgubljena su u teskoj nesreci koja se u petak oko 4,15 sati pod jos nerazjasnjenim okolnostima dogodila na cesti D55 Vinkovci-Zupanja u blizini sela Gradiste. Na fotografiji policijski ocevid.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibušić / CROPIX

GRADIŠTE -Tri mlada života izgubljena su u teškoj nesreći koja se u petak oko 4,15 sati pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila na cesti D55 Vinkovci-Županja u blizini sela Gradište.

U slijetanju Škode fabie županjskih tablica poginula su tri mladića - u dobi od 19, 23 i 24 godine - svi iz Županje. Okolnosti koje su dovele do kobne nesreće još se utvrđuju policijskim očevidom. Prema prvim informacijama, Škoda je s ceste sletjela u kanal dubok dva do tri metra, gdje se prevrnula na krov.

Sva trojica mladića na mjestu su poginula. Policija je dojavu o nesreći dobila 30-tak minuta kasnije jer se Škoda iz kanala u mraku gotovo i nije vidjela. Još uvijek se ne zna ni koji je od trojice mladića bio za upravljačem automobila u kobnom trenutku. Nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste, a prve pretpostavke i pronađeni tragovi govore o mogućnosti da je vozač Škode, vozeći iz smjera Vinkovaca prema Županji, zaspao za upravljačem.

Uz policiju, na mjesto teške nesreće izašla je i dežurna istražna sutkinja Županijskog suda u Vukovaru, Nevenka Zeko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 03:39