OČEVID U TIJEKU

FOTO: STRAVIČNI SUDAR TRI AUTOMOBILA NA JARUNU U nesreći poginula jedna osoba

Zagreb, 111014.Ulica Bernarda Vukasa.Jutros oko 6:20 na Jarunu dogodila se teska prometna nesreca u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila i u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.Ocevid je jos uvijek u tijeku.Foto: Darko Tomas / CROPIX
 Darko Tomas / CROPIX / Darko Tomas / CROPIX

ZAGREB - U stravičnom sudaru tri automobila u zagrebačkoj ulici Bernarda Vukasa u subotu u 6,20 sati život je izgubio 71-godišnji Sisčanin U.D.

Kako doznajemo, 80-godišnji M.Č. vozio je navedenom ulicom svoj Nissan te je u jednom trenutku, a što je utvrđeno policijskim očevidom, oduzeo prednost Mercedesu za čijim je upravljačem sjedio 35-godišnji N.P. Obzirom na neprilagođenu brzinu kretanja svih sudionika prometa, Mercedes se zabio u Nissan te ga odbacio na Fiat Uno kojim je toga trenutka naišao 71-godišnji vozač iz Siska.

Ni kriv ni dužan, na kraju je život izgubio vozač koji je poštovao prometne propise jer je njegov Fiat od siline naleta sletio s ceste na travnatu površinu te se zabio u stup. Nažalost, nesretnom 71-godišnjaku nije bilo spasa te je podlegao ozljedama na mjestu događaja, a druga dvojica sudionika tragedije su, prema prvim informacijama, prošla bez ozljeda.

Protiv krivca nesreće iz Nissana uslijedit će odgovarajuća kaznena prijava, a kako neslužbeno doznajemo, vozač Mercedesa je 'pao' na alkotestu. Izmjereno mu je više od 1,5 promila alkohola u krvi.

Pogledajte fotogaleriju

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 16:06