ŠOK NA BRAČU>>>POLICIJA PRIVELA VIŠE OSOBA

FOTO Stravičan zločin u Supetru: UBIJENA radnica mjenjačnice! Pljačkaš joj upao u stan i UGUŠIO selotejpom. Vezao joj je i ruke i noge

Sef je nađen u kanti za smeće. Sve govori da razbojnik nije mogao otvoriti blagajnu pa je upao u stan žrtve
 Nikola Vilić/Cropix

SUPETAR - U četvrtak oko 22.35 sati u stanu u Ulici 22. lipnja na kućnom broju 18 u Supetru nađeno je tijelo 35-godišnje Silvije Lučić, inače djelatnice mjenjačnice Abigo. Nađena je vezanih ruku i nogu, dok je oko dijela glave bila omotana trakom, piše Slobodna Dalmacija .

Njezinom pronalasku prethodio je poziv policiji kolegice iz mjenjačnice, Sandre B., koja je oko 21 sat javila da u mjenjačnici nedostaje blagajna s novcem i da ne može dobiti kolegicu. Policajci su naišli na otključanu mjenjačnicu, bilo je vidljivo da je kasa isčupana iz zida, dok je alarm bio pokidan.

Blagajna je kasnije pronađena na trajektu Hrvat koji prometuje između Splita i Supetra. Iz Supetra je isplovio u 20.45 sati, a sef je nađen u kanti za smeće. Sve govori da razbojnik koji je prethodno opljačkao mjenjačnicu nije mogao otvoriti blagajnu pa je upao u stan žrtve, želeći je prisiliti da ju otvori.

Zadnji put je ubijena viđena oko 20 sati, kada je kupovala u obližnjoj pekarnici.

Policija je privela više osoba i nad njima vrši obradu.

Najnovije neslužbene informacije govore kako im je najsumnjivi 49-godišnjak s područja Hrvaca kod Sinja.

Inače, ubijena je rodom iz Vukovara, u Supetar se doselila prije nekoliko godina. Nije bila udana. Vlasnik mjenjačnica Abigo je Željko Šćepanović iz Splita, javnosti poznat i kao investitor zgrada na Zenti. Nije bio dostupan za komentar jer je otputovao na Brač odmah po saznanju stravičnog zločina.

Sama mjenjačnica nalazi se u supetarskoj luci, odmah uz poslovnicu Jadrolinije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 06:19