JEDAN MUŠKARAC RANJEN

FOTO: Snažna eksplozija zatresla Pakrac

 Mario Barać/034portal.hr

PAKRAC - Stanovnike Pakraca je jutros oko 1,30 sati u noći probudila jaka eksplozija koja se dogodila u stanu stambene zgrade u Ulici braće Radića.

Eksplodirao je plin koji je prouzročio požar, a prema iskazima svjedoka jedna je osoba ozlijeđena i prevezena u pakračku bolnicu, javlja 034portal.hr .

Foto: Mario Barać/034portal

- Probudila sam se i odmah ušla u susjedni stan u kojemu je gorjela vatra. Vidjela sam da je čovjek ozlijeđen i da gori, otrčala sam natrag u svoj stan po mokar ručnik, vratila se i pokušala pomoći ozlijeđenom, a on je cijelo vrijeme bio pri svijesti - ispričala je Marija Sić. Jeluška Brajdić koja živi u susjednom ulazu dodala je kako je čula eksploziju i najprije mislila da se radi o sudaru.

Foto: Mario Barać/034portal

One su, kao i još 10-ak stanovnika zgrade, evakuirane u prostorije Stare osnovne škole koje se nalaze odmah preko puta, gdje su ih prihvatili djelatnici Crvenog križa.

Nakon eksplozije su na teren izašli vatrogasci, radnici "Komunalca" i Elektre, a policija je zatvorila promet zbog očevida. Požar je vrlo brzo ugašen pa se nije proširio na ostale stanove, ali su zbog detonacije razbijeni gotovo svi prozori kao i 15 prozora na Staroj školi, javlja 034portal.hr .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 20:29