MNOGO SUMNJIVIH

FOTO: KRVAVI OBRAČUN U KAFIĆU KRAJ KARLOVCA Policija od sinoć traga za ubojicom: 'Još ne znamo tko je, izbila je masovna tučnjava'

50-godišnji Ivan Z. usmrćen je nepoznatim predmetom ispred kafića Boom
Karlovac, 270116.Sinoc oko 22,45 U Belajskim Poljicama ispred caffe bara Boom dogodilo se ubojstvo muske osobe. Ubijen je tupim predmetom a pocinitelj ubojstva je nepoznat i za njim se traga.Na fotografiji: Ocevid na mjestu ubojstva.Foto: Robert Fajt / CROPIX
 Robert Fajt / CROPIX / CROPIX

KARLOVAC - U obračunu na parkiralištu kafića 'Boom' u Belajskim Poljicama nedaleko Karlovca ubijen je Ivica Z. (50), mještanin obližnjeg Belaja. Tragedija se dogodila u utorak oko 22.45 sati, a prema informacijama iz policije u njoj je sudjelovalo više osoba. Tijelo nesretnika ostalo je ležati desetak metara od ugostiteljskog objekta, bilo je položeno na leđa, a glava je bila okrvavljena.

Na ogradi objekta ostao je pokojnikov bicikl, zagrađen policijskom trakom, kao i sve ostalo na parkiralištu kafića. Sve tragove zabilježili su i izuzeli kriminalistički policajci PP Duge Rese tijekom očevida kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice iz Karlovca Zdravko Car. On nam je na mjestu događaja potvrdio da je u sukobu s nepoznatom osobom smrtno stradao muškarac rođen 1966. godine te da trenutno nemaju informaciju o počinitelju.

- Na tijelu su vidljive opsežne ozljede, nanesene nekim predmetom, za sada ne mogu reći kakvim. Tijelo mora pregledati mrtvozornik, nakon toga ćemo o daljnjim saznanjima izvjestiti javnost - rekao je Zdravko Car rekavši da je očevid izvršen, te najavljujući opsežnu istragu.

Način ubojstva, kao i predmet kojim je nedjelo izvršeno, utvrdit će se nakon obdukcije. Policija intenzivno utvrđuje sve detalje sukoba kako bi došla do ubojice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 16:35