KRŠ I LOM KOD DUGOPOLJA

FOTO: KAMIONOM SE ZABIO U OGRADU 'U šoku sam. Kad sam ga vidio mislio sam da je mrtav!'

Split, 180914.Na predjelu Dugopolja kod samog ulaza na autocestu dogodila se prometna nesreca u kojoj se tegljac s prikolicom prevrnuo i udario u zastitnu ogradu.Foto: Paun Paunovic / CROPIX
 Paun Paunović / CROPIX

Ćazim Marmorac, vozač tegljača BiH oznaka tvrtke 'Zeka commerce' iz Gračanice ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se u četvrtak ujutro dogodila na cesti Dugopolje - Sinj, nedaleko rotora u Dugopolju, javlja Slobodna Dalmacija .

Nedugo nakon nesreće u Dugopolju nepregledna kolona jer tegljač je prepriječio cestu i zaustavio promet, pa su se vozači preusmjeravali prema Bisku.

Na cesti nedaleko tegljača prometne nesreće policija, vatrogasci DVD Dugopolje, Javne vatrogasne postrojbe grada Splita, djelatnici Županijskih cesta, a među svima i Hasudin Piragić, kolega ozlijeđenog vozača.

- U šoku sam, večer prije smo iskrcali pšenicu u Sjevernoj luci, naspavao se. Znam da smo vozili polako, ja sam vozio svoj kamion iza njega, odjednom sam vidio kako je prešao na drugu stranu ceste, ne znam što mu je bilo, poletio sam prema kabini, kad sam ga vidio mislio sam da je mrtav, on prikliješten, ruka smrskana..... Na sreću bio je u šoku, ali živ, ničega se ne sjeća... Pozvali smo Hitnu pomoć, stradala je ruka, samo da on bude dobro, mlad je momak, dvadeset jedna godina mu je tek - priča nam na cesti šokirani vozač.

Nešto iza 12 sati cesta je puštena u promet, a okolnosti nesreće utvrdit će se u splitskoj policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 21:34