MISTERIOZNA NESREĆA

FOTO: JET-SKIJEVIMA PRETRAŽUJU SAVU Mladi par se Fiat Unom namjerno zaletio u rijeku?

 Marko Todorov / CROPIX

ZAGREB - Nastavlja se potraga za automobilom koji je jučer sletio u Savu pokraj Mosta slobode, potvrdili su jutros u zagrebačkoj PU, ne iznoseći nove službene informacije o nesreći.

Na poziv zagrebačke policije u potragu za automobilom uključila se i Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) čiji su djelatnici iz čamca snimali podvodnom kamerom područje oko navodnoga slijetanja automobila, a na mjesto pretrage danas su dopremljeni i jet-skijevi kojima se pretražuje rijeka.

Djelatnicima HGSS-a koji su sinoć pretraživali do 22 sata, pomagali su vatrogasci osvjetljavajući reflektorima rijeku Savu na dijelu koji je sniman podvodnom kamerom.

AUTO UPAO U SAVU I NESTAO Voda ga je odnijela prema toplani, potraga u večernjim satima prekinuta

Do sada je službeno potvrđeno samo da je policija oko 15 sati primila dojavu Državnog centra 112 kako je na Mostu slobode u Savu pao automobil.

Neki očevici tvrde da su u vozilu vidjeli mladi par - mladića i djevojku te da se auto, još oko 13 sati, s obale namjerno zaletio u Savu, javlja RTL.

Nakon toga na teren su izašli djelatnici policije i Javne vatrogasne postrojbe s više vozila te trakom ogradili područje navodnoga slijetanja automobila u Savu.

Policija još nije potvrdila koliko je osoba bilo u vozilu, pretpostavlja se jedna ili dvije, a ne zna se ni razlog slijetanja automobila.

Neslužbeno se, pak, doznaje kako je riječ o osobnom automobilu, navodno marke Fiat Uno, koji se s obale zaletio u Savu.

Potragu otežava i jaka riječna struja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:42