KOBNA SUBOTA

FOTO Crni početak vikenda: Četiri osobe poginule u četiri nesreće!

Neimenovani vozač sletio je s ceste pri čemu je poginuo 29-godišnji putnik iz vozila dok je drugi teško ozlijeđen. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće
 Ivo Ravlić / CROPIX

DUBROVNIK, IMOTSKI, MAKARSKA, KRAPINA - Prva prometna nesreća dogodila u Novoj Mokošici kod Dubrovnika nešto iza ponoći. Još golobradi 17- godišnji vozač motocikla Piaggio preminuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se u 0,20 sati.

Prema riječima glasnogovornice PU dubrovačko- neretvanske Marije Gjenero vozač je upravljao motociklom dubrovačkih registracija iz smjera Stare prema Novoj Mokošici, a smrt je nastupila trenutačno kad je, najvjerojatnije zbog prebrze vožnje, izgubio nadzor nad motociklom te skrenuo udesno i udario u rub nogostupa.

Prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika mrtvo tijelo vozača je zbog obavljanja obdukcije prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Dubrovnik, a promet je na tom dijelu ceste bio zatvoren 0,40 do 2,45 sati.

U prometnoj nesreći koja se oko pola sata nakon ponoći dogodila u mjestu Krapina Selo u općini Konjščina smrtno je stradao 42-godišnji muškarac. Prema priopćenju policije, za sada neimenovani vozač sletio je s ceste pri čemu je poginuo 29-godišnji putnik iz vozila dok je drugi teško ozlijeđen. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće.

Dvadesetogodišnji vozač osobnog vozila poginuo je u strašnom sudaru s teretnim vozilom. Do nesreće je došlo u Lokvičićima kod Imotskog na predjelu Crveni klanac u subotu oko tri ujutro. Policijski je očevid u tijeku pa se vozi zaobilazno.

U Brelima kod Makarske došlo je do prometne nesreće u kojoj je poginuo policajac. Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo oko 7,20 sati kada je vozač sletio s kolnika i udario u brdo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 02:20