NASTAVAK PROCESA

FOTO: ATRAKTIVNA IVONA NA SUĐENJU ZA KRVAVU PLJAČKU Suočila se s bivšim: 'Prodala si se za torbicu i cipele!'

Ivona Ban: Nećeš me natjerati da svjedočim u tvoju korist, lažeš da sam Bilobrku nosila novac od pljačke
 Damjan Tadić / CROPIX

- Prodala si se za torbicu i cipele, a Roso i ostali su te instruirali za potrebe ovog postupka - rekao je u utorak Ivan Boršić svojoj bivšoj djevojci Ivoni Ban na suočavanju koje je sud odredio na ponovljenom suđenju za tzv. krvavu pljačku Fine iz 2005.

Bivša djevojka nije mu ostala dužna.

Prijeteća pisma

- Lažeš i ničim me ne možeš natjerati da svjedočim u tvoju korist pa ni prijetećim pismima koja mi šalješ - odgovorila mu je svjedokinja, koja je u utorak ponovila kako je Boršić lagao da je ona Krsti Bilobrku nosila u torbi novac od pljačke. Kada joj je Boršić rekao da je u iskazu policiji priznala da je nosila novac, Ivona Ban je odgovorila da ju je policija prisiljavala da tako govori, no da to nije istina. Prije Ivone Ban sud je u utorak Boršića najprije suočio s njegovim bratićem Ivanom Tucmanom, koji je također pokušao osporiti Boršićeve optužbe protiv Žugelja i Rose. Boršić je tvrdio da je Tucman napravio skicu unutrašnjosti Fine u Zvonimirovoj za pljačku dok je Tucman to negirao.

- Lažeš - rekao je Tucman Boršiću.

FOTOGALERIJA: Ivona Ban na sudu

Reputacija kriminalca

- Nećeš ovime povratiti reputaciju kriminalca! U prošlom procesu kada ti je gorjelo pod petama osim svog najboljeg prijatelja Žugelja najviše si teretio mene - odgovorio mu je Boršić. Tucman je također optužio Boršića da njegovoj majci iz zatvora šalje prijeteća pisma.

Sud je odlučio suočiti Boršića s Ivonom Ban te dvojicom bivših optuženika, a sada svjedoka Ivanom Tucmanom i Ivicom Štrkom jer su se njihovi iskazi razlikovali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 06:43