NASTAVILA LUTATI?

Fantom djevojka: Francuskinja Michelle bila s policijom pa ponovno nestala

Francuska turistkinja Michelle Bouillot (33) i dalje je velika nepoznanica za svoju obitelj i hrvatsku policiju. Još uvijek nema potvrde da je otputovala kući u Francusku, javlja Slobodna Dalmacija . Naime, nakon razgovora koji je u dubrovačkoj zračnoj luci u Čilipima obavila s policijskim službenicima, Michelle nema u popisima putnika.

Dapače, nije čekirala niti je otputovala u Francusku ili bilo koju drugu aviodestinaciju u Hrvatskoj i Europi, niti je u nedjelju ili bilo koji drugi dan rezervirala bilo koji let.

- Policija je razgovarala s Michelle Bouillot i upoznala je sa “zbrkom” koju je stvorila kod svojih najbližih i prijatelja u Francuskoj. Međutim, policija jednostavno nije imala osnova da je zadrži te se Francuskinja nakon toga udaljila u nepoznatom smjeru - rečeno je novinarima Slobodne Dalmacije u PU dubrovačko-neretvanskoj.

Tako je lutanju sklona Francuskinja i dalje velika nepoznanica za sve članove obitelji i prijatelje. Jer, otkako je 12. na 13. rujna prenoćila u hotelu “Argosy” na Babinu kuku, Michelle više nema među osobama kojima je bilo koji smještaj registriran u hotelima, hostelima, kampovima ili privatnom smještaju.

No, moguće je, ako se još uvijek nalazi na jugu Hrvatske i ako nije otputovala autobusom, brodom ili autostopom, da će je kiša, koja je počela obilno padati u ponedjeljak, 19. rujna, prisiliti da se prijavi u nekom od smještajnih objekata, a ne da noći pod vedrim nebom u društvu psića skitnice kojega je, kako smo doznali, “privremeno posvojila”.

Inače, podsjetimo, Michellein mladić Julien Geoffray je zbog nje digao na noge hrvatsku javnost. Jer, 33-godišnja Francuskinja je od dolaska s grupom turista u Šibenik nepoznanica za sve: ubrzo se iz Krešimirova grada uputila prema jugu šaljući Julienu e-mail poruke u kojima je spominjala suicid, a dolazak na aerodrom i neodlazak u Francusku samo su produljili brigu njezina mladića i obitelji za njezinu daljnju sudbinu, piše Slobodna Dalmacija .

Julien: Javila nam se i rekla da stiže

- Čuli smo se u nedjelju navečer i rekla nam je da planira putovati u srijedu avionom direktnom linijom iz Dubrovnika u Lyon, gdje živimo - rekao nam je Julien Geoffray, mladić Michele Bouillot.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:32