REPORTER JUTARNJEG JAVLJA IZ SPLITA

Ediju Mišiću mjesec dana pritvora! Obitelj ne otvara vrata: 'Dajte nam još par dana mira'

Osumnjičenik za ubojstvo meksičke turistice Selene Margarit Graciano Macedo, 28-godišnji Splićanin Edi Mišić, saslušan je danas na Županijskom sudu u Splitu.

Sucu istrage nije htio reći ni riječi. Dodijeljen mu je branitelj po službenoj dužnosti, splitski odvjetnik Frane Gorjanc.

SPECIJALNI IZVJEŠTAJ, EKSKLUZIVNO Policija, obitelj i susjedi govore za Jutarnji! ŠOKANTNO PRIZNANJE ubojice Edija Mišića: 'To je moj nož' Sve o koljaču s Marjana čitajte ovdje!

On nam je u kratkom telefonskom razgovoru rekao kako je slučaj tek preuzeo, te će ovih dana pripremiti obranu. Istraga je tajna, zbog čega nije mogao govoriti o detaljima okrutnog zločina.

NOVO Edi Mišić je pao na poligrafu! INFOGRAFIKA Dan kada je ubio Selene Macedo! Selenin brat: 'Želim ga vidjeti i pitati, zašto si ubio moju sestru?'

Nakon (neuspješnog) saslušanja, Mišiću je na Županijskom sudu, na traženje DORH-a, određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana. Županijsko državno odvjetništvo u Splitu najavilo je tijekom dana priopćenje o slučaju.

Ekipa Jutarnjeg bila je jutros i u naselju Split 3, gdje se 42 dana, u obiteljskom stanu, skrivao ubojica 31-godišnje Meksikanke. Vrata stana nitko nije otvarao, a glas iz unutrašnjosti poručio je da ih "ostavimo na miru još nekoliko dana".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:51