PRONAŠLI ČAHURU

DRAMA U POREČU Dvojica napadača na motorima pucali u 37-godišnjaka pa pobjegli

Porec, 060512. Porecki slikar i portretist, 58-godisnji Milan Cervenjak Magi oko 17 sati u sredistu Poreca, u Eufrazijevoj ulici pokusao je ubiti prodavacicu Lejlu F. (41) koja ima trgovinu preko puta njegovog ateljea. Iz pistolja je, pod jos uvijek nerazjasnjenim okolnostima pucao na zenu, no nije je pogodio. Nakon toga pocinio je samoubojstvo ispalivsi si hitac u glavu. Na slici: policija vrsi ocevid.Foto: Goran Sebelic / CROPIX
 Goran Sebelic / CROPIX

POREČ - Nitko nije ranjen u pucnjavi koja je u petak oko 19 sati uznemirila stanovnike Poreča, a djelatnici policije još uvijek utvrđuju tko je pucao na 37-godišnjeg muškarca u središtu grada, u Ulici Decumanus u samoj blizini porečke bazilike.

Prema neslužbenim podacima, policija je na mjestu događaja pronašla jednu čahuru ispaljenu navodno iz oružja kalibra devet milimetara, a na muškarca je navodno pucano iz blizine.

Policijska istraga trebala bi utvrditi je li se u ovom slučaju radi o pokušaju ubojstva ili zastrašivanju.

Istarska policija intenzivno traga za dvije nepoznate osobe koje su se u petak oko 18 sati motociklom dovezle u Dekumanovu ulicu i ondje, u samom središtu grada, pucale na 37-godišnjaka iz Poreča, koji na sreću nije ozlijeđen, potvrđeno je iz Policijske uprave istarske. Oba muškarca na motociklu imala su kacige na glavi, javlja Glas Istre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:32