BIJESNA VOŽNJA

DRAMA U OTOČCU Mladić nakon svađe i tučnjave pokušao autom pregaziti vršnjake

Dubrovnik, 221109.Jutros je 59-godisnji stanovnik Plata pocinio samoubojstvo, najvjerojatnije rucnom bombom.Na slici: Policija je jos na uvidjaju tragicnog dogadjaja.Foto: Zeljko Tutnjevic / CROPIX
 Željko Tutnjević / CROPIX

OTOČAC - Nakon što se posvađao, čak i fizički obračunao s 25-godišnjakom i 28-godišnjakom, 27-godišnjak iz Otočca toliko je pobijesnio da je konačan udarac svojim neprijateljima odlučio zadati gaženjem automobilom.

Lička policija izvjestila ja da je mladić u noći sa subote na nedjelju oko 4.30 sati osobnim automobilom prvo udario 25-godišnjaka, te nastavio dalje vožnju iako je njegova žrtva od udarca pala na poklopac motora, a potom i na kolnik. Zatim se polukružno okrenuo i vozilom udario 28-godišnjaka u ruku.

Oba mladića ozlijeđene su, srećom zadobili su samo lakše povrede. Policija ja uhitila pobješnjelog vozača, dovela ga u pritvorsku jedinicu Policijske uprave ličko-senjske, te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 21:28