MONSTRUM NA DJELU

Djevojku (17) brakom namamio u Zadar pa držao kao ropkinju i seksualno iskorištavao

Djevojci iz Bihaća je oduzeo dokumente, prisiljavao je na težak fizički rad i služenje, tjelesno je zlostavljao i prisiljavao na seksualne odnose.

ZADAR - Pod sumnjom da je u proteklih dvadesetak dana zarobio i seksualno iskorištavao 17-godišnjakinju, policija je uhitila 32-godišnjeg državljanina BiH s boravištem u Zadru.

Nakon kriminalističke obrade, 32-godišnjak je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru, a djevojka je nakon pružene pomoći sklonjena na sigurno.

Uhićeni 32-godišnjak djevojku je upoznao u okolici Bihaća gdje joj je, kako bi je namamio da dođe u Zadar obećavajući joj brak, lagao kako ima 25 godina, da je hrvatski državljanin, te da ima kuću u Zadru.

Nakon preseljenja u Zadar, u iznajmljenom stanu u obiteljskoj kući, nad djevojkom je uspostavio ropski odnos, oduzeo joj dokumente, prisiljavao je na težak fizički rad i služenje, tjelesno je zlostavljao i prisiljavao na seksualne odnose.

Djevojka je zlostavljanje trpila u strahu od novog nasilja, sve dok se u ponedjeljak nije požalila majci koja je o svemu izvijestila policiju.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja muškarac je doveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru uz kaznenu prijavu za.kazneno djelo trgovanja ljudima i ropstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 12:06