TRAGEDIJA

Detalji teške prometne nesreće kod Vrbovca: Mladi nogometaš umro na licu mjesta od siline naleta

Autom je skrenuo udesno prema zapadnom rubu kolnika te sletio na travnatu površinu i naletio na betonski most
Policijski očevid i Ivan Colarić
 Damir Krajac/Cropix

Ivan Colarić (28), igrač NK Ban Jelačić Banovo sinoć je izgubio život u prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Banovo na vrbovečkom području. On je oko 20.20 sati vozio Audi zagrebačkih oznaka Ulicom Banovo u smjeru juga te dolaskom do kućnog broja 35, iz neutvrđenog razloga, autom nije vozio po sredini prometne trake već je skrenuo udesno prema zapadnom rubu kolnika. Tom je prilikom sletio na travnatu površinu gdje je podvozjem naletio na betonski most a potom i na betonsko-žičanu ogradu. Ni tad se njegovo vozilo nije zaustavilo već se nastavilo nekontrolirano kretati prema betonskom stupu elektre o koji je udario te se odbio i završio na betonsko-žičanoj ogradi.

image
Policijski očevid
Damir Krajac/Cropix

Od siline naleta, 28-godišnji vozač je od zadobivenih ozljeda na mjestu ostao mrtav, dok je njegov 29-godišnji suputnik, klupski kolega, prevezen u KBC Zagreb gdje su mu utvrđene lakše ozljede.

image
Policijski očevid
Damir Krajac/Cropix

Zbog policijskog očevida, promet Županijskom cestom 3034 odvijao se obilazno preko Vrbovca za teretna vozila, dok su osobni automobili kretali se lokalnim cestama.

image
Policijski očevid
Damir Krajac/Cropix

Prijatelji poginulog mladića s nevjericom su dočekali tužnu vijest te napominju da "nije bio divljak za volanom već je poštovao propise", a od Colarića se oprostio i njegov klub NK Ban Jelačić Banovo.

"Jučer u večernjim satima naš klub zadesila je velika tragedija. U prometnoj nesreći u večernjim satima život je izgubio naš suigrač i veliki prijatelj Ivan Colarić. Dragi naš Cole, nema tih riječi kojima bi opisali sve što si učinio za ovaj klub u ovih pet godina. Bila je velika čast igrati i veseliti se s tobom, tvoja vječna pozitiva unijela je toliko radosti u naš mali klub. Zauvijek ćeš živjeti u našim mislima i srcima, a tvojoj obitelji želimo puno snage u ovim teškim trenucima za sve nas. Počivao u miru Božjem."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 06:15