DUGE CIJEVI ISPRED KBC-A

Detalji drame na zagrebačkom Rebru, pacijenti u potpunom šoku: ‘Ušetao je s pištoljem u zgradu, a onda su došli specijalci...‘

Kako neslužbeno doznajemo, na sreću nije bilo ozlijeđenih u ovom incidentu
 Ranko Šuvar/Cropix

Kako je prvi doznao i pisao Jutarnji list, dramatična se situacija odvijala jutros u prostorijama bolnice na zagrebačkom Rebru.

Naime, muškarac naoružan pištoljem ušao je u Zelenu zgradu bolnice, a liječnici i ostalo osoblje su se s pacijentima zaključali u ordinacije.

image
Ranko Suvar/Cropix

Dojavu o drami u KBC-u Zagreb zagrebačka policija je dobila danas u 10.05 sati, a prema neslužbin informacijama oko 12 sati muškarca je napokon privela policija uz pomoć interventne jedinice.

- Sve je opkoljeno specijalcima. Muškarac je ušetao pištoljem u zgradu. Neki pacijenti evakuirani su iz zgrade - rekla je jedna od pacijentica za RTL.

image
Ranko Suvar/Cropix

- Bila sam na pregledu u Zelenoj zgradi i ulazila su dva policajca, jedan od njih s velikom puškom. Kada sam izašla ispred ulaza, jedan od zaposlenika bolnice rekao nam je da moramo ići prema rotoru, da ne možemo proći kroz krug bolnice. Kad sam se okrenula, sve je bilo puno policije - dodala je druga.

image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix

Kako javlja naša reporterka Ivana Krnić, dvije zaposlenice KBC Rebro došle su nakon završetka drame do policijskog auta kako bi pojasnile što se točno događalo u prostorijama bolnice.

- Baš sam se bojala - kratko je kroz suze poručila jedna od njih policiji. Dvije zaposlenice potom su ušle u policijski auto te su odvedene u postaju kako bi dale iskaz.

image
Ranko Suvar/Cropix

Kako neslužbeno doznajemo, na sreću nije bilo ozlijeđenih u ovom incidentu koji je prestravio sve zaposlenike i posjetitelje KBC Rebro.

image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:36