STRAVIČNA NESREĆA

Dalibor Opačak nije došao na sud objasniti kako je poginula Ivana Obad

Nesreća se dogodila nakon jurnjave Marina Čolaka u Ferrariju te Dalibora Opačka u 'nabrijanom' Nissanu 350 Z
Bosiljevo, 051110.U teskoj nesreci na autocesti A6 Zagreb Rijeka kod cvora Bosiljevo ozlijedjen je automobilisticki as Marin Colak, njegova supruga je poginula, a crveni Ferrari unisten je do neprepoznatljivosti.Foto: Mario Pusic / Cropix
 Mario Pušić / Cropix

KARLOVAC - Dalibor Opačak nije danas u 10 sati došao u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcau gdje je trebao sucu Mladenu Kosijeru dati iskaz o okolnostima nesreće, kobne za dubrovačku studenticu Ivanu Obad, koja se u listopadu prošle godine dogodila na autocesti Rijeka - Zagreb u Bosiljevu. Razlog nedolaska navodno je neuredno dostavljen poziv.

Podsjetimo, nesreća se dogodila nakon jurnjave, vjerojatno i utrke, između automobilističkog asa Marina Čolka u Ferrariju, u kojemu je bila i Ivana Obad, te Dalibora Opačka u "nabrijanom" Nissanu 350 Z.

Došlo je do kontakta između dva vozila, Ferrari je izletio na travnatu površinu, nekoliko puta se okrenuo, zapalio se i izgorio. Čolak je ispao iz vozila i s težim ozljedama završio u karlovačkoj bolnici, a Ivana nije preživjela tragediju.

Policija je za izazivanje nesreće bila kazneno prijavila samo Čolka, a obrat u istrazi dogodio se prije mjesec dana, kada je Općinsko državno odvjetništvo i protiv Opačka podnijelo istražni zahtjev.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 18:57