KOBNE PROMETNE NESREĆE

Crni početak u Osijeku i Zadru: U novogodišnjoj noći poginulo dvoje pješaka i vozač taksija

U Osijeku je u sudaru dvaju automobila smrtno stradao 52-godišnji vozač taksi Cammea
 Cropix

U Osječko-baranjskoj županiji u ranim jutarnjim satima prvoga dana Nove godine dvije su osobe poginule u prometnim nesrećama dok je u Zadru na Silvestrovo poginuo 76-godišnji pješak.

Kamionom na pješaka

Prema riječima Marka Ćalete, glasnogovornika PU osječko-baranjske, jutros u 3.30 sati u Josipovcu smrtno je stradala 69-godišnja pješakinja iz Josipovca. Na nju je osobnim automobilom naletio 22-godišnji mladić iz Josipovca.

Druga nesreća dogodila je na raskrižju Svačićeve i Divaltove ulice u Osijeku u 5.15 sati. U sudaru dvaju automobila smrtno je stradao 52-godišnji vozač taksi Cammea, a teške tjelesne ozljede zadobio je 28-godišnji vozač audija iz Antunovca.

U subotu, na Staru godinu, u 17.40 sati u Zadru, na raskrižju ulica Franka Lisice i Put Vukića dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo pješak. Prema izvješću policije, 51-godišnjak koji je upravljao teretnim vozilom Iveco Daly zadarskih oznaka, na raskrižju ulice Franka Lisice i Put Vukića naletio je na 76-godišnjeg pješaka koji je prelazeći cestu neposredno iza pješačkog prijelaza.

Preminuo u bolnici

Pješak je zadobio teške tjelesne ozljede od kojih je tijekom noći preminuo u Općoj bolnici u Zadru. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv njega je podnesena kaznena prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:32