NERAZJAŠNJENE SMRTI

Crni dan: Tijelo jednog mladića ronioci pronašli na dnu jezera, drugog u moru

 Ivo Ravlić / CROPIX

I. Š. (18) utopio se u jezeru Zajarki, a njegovo su tijelo pronašli ronioci u nedjelju ujutro. Tijelo nesretnog 18-godišnjaka nalazilo se na dnu jezera, na dubini od pet i pol metara. Dan ranije bio je s ocem i jednim prijateljem na jezeru, gdje su pecali.

Otišao se okupati i tada ga je otac posljednji put vidio. Prijatelji i otac pokušali su ga tražiti, dozivajući njegovo ime, ali bez uspjeha. Nazvali su policiju, a nakon prertage okoliša pozvani su ronioci specijalne jedinice koji su pronašli utopljenika.

Iz policijske uprave zagrebačke upozoravaju na oprez poglavito pri kupanju u umjetnim jezerima u kojima je dno nepravilnog oblika i krije brojne zamke.

U moru kod Brela jutros oko 9 sati pronađeno je mrtvo tijelo mlađe muške osobe. Pretpostavlja se da je uzrok smrti utapanje, no potvrdu će dati obdukcija koja će biti obavljena u splitskom KBC-u.

Iako identitet mladića još nije službeno utvrđen, sve upućuje na to da se radi o Renatu K. (24) čija je obitelj jutros oko 4 sata prijavila njegov nestanak. Navodno su pored mrtvog tijela pronađene stvari za koje se vjeruje da pripadaju nestalom Renatu. Policija provodi istragu kako bi ustanovila sve detalje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 02:44