KVART POZNAT PO PLJAČKAMA

PREČKO POD OPSADOM, JEDNA OSOBA RANJENA U PLJAČKI AUTOMAT KLUBA 'Jedan je bježao preko parka, drugi preko ceste. Lovili su ih radnici kluba'

Zagreb, 010316. Policijski ocevid u Automat clubu u Ulici Ive Tijardovica gdje su prema rijecima ocevidaca usla dvojica nepoznatih muskaraca i upucala treceg u ruku, nakon cega su pobjegli u nepoznatom smjeru, a ranjeni muskarac je prevezen vozilom hitne pomoci u bolnicu.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovacev / CROPIX / BORIS KOVACEV

Jedna osoba je ranjena u pljački automat kluba Super sport u shopping centru Prečko oko 13 sati u zagrebačkoj Ulici Ive Tijardovića. Dvojica nepoznatih pljačkaša su vatrenim oružjem prijetili djelatnicima automat kluba unutar kojega se nalazi kladionica i kafić, a zasad iz nepoznatih razloga upucan je u ruku zaposlenik kluba. Pljačkaši su nakon toga pobjegli s nekoliko desetaka tisuća kuna, a njihov bijeg vidjela je prolaznica.

- Jedan je imao crni kaput, crvenu maramu preko lica i bio je jače građe. On je bježao preko parka, dok je onaj drugi bježao u drugom smjeru po cesti. Nedugo zatim je za njima krenuo djelatnik automat kluba i pokušao ih sustići - rekla je uplašena prolaznica.

Ovaj kvart je već duže vrijeme na meti pljačkaša. Prije samo tri tjedna opljačkana je pošta u kojoj je ranjen zaštitar Sokol Marića kojemu je život spasila pancirka. Djelatnici shopping centra brinu se za svoju sigurnost.

- Prvo pošta, prije toga zlatarna, a sada automat klub. Stalno se događaju nekakve pljačke u kojima ljudi stradaju, pitanje je samo vremena kada će nekoga od nas napasti. Ja imam vrata koja se otvaraju samo kada ja pritisnem gumb, ali to mi ništa ne pomaže jer ne piše pljačkašu na čelu da će on mene opljačkati - rekla je zabrinuta djelatnica Hrvatske lutrije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 17:34