PONUDIO JOJ PRIJEVOZ

Brutalno silovanje u Trogiru: Djevojka (16) operirana zbog teških ozljeda spolnih organa

Hvar, 020809.Ocevid na plazi gdje je silovana drzavljanka Norveske.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadić / CROPIX

TROGIR - Brutalno silovanje maloljetnice dogodilo se u petak u Trogiru , neslužbeno doznajemo u PU splitsko-dalmatinskoj.

Silovana je 16-godišnja djevojka, a prema prvim informacijama gnjusni zločin počinio je 22-godišnjak. Njega je policija privela nedugo nakon što je djevojka prijavila slučaj, a nakon ispitivanja pušten je uz mjeru zabrane približavanja djevojci.

Silovana maloljetnica oporavlja se nakon što je na Odjelu ginekologije operirana zbog teških ozljeda spolnih organa, što svjedoči o brutalnosti čina 22-godišnjaka.

Službene informacije nije moguće dobiti, pogotovo jer je riječ o maloljetnoj osobi, ali i iz razloga što policija u slučajevima silovanja uvijek maksimalno štiti žrtve, zbog čega se s detaljima ne izlazi u javnost. Neslužbeno ipak doznajemo kako je žrtva napadača poznavala od ranije, a sreli su se u jednom ugostiteljskom objektu. On joj je ponudio prijevoz kući, a ona je, ne sumnjajući ništa pristala, nakon čega ju je divljački silovao.

Policija je u automobilu 22-godišnjaka pronašla brojne tragove koji svjedoče kako je djevojka ispričala istinu pa će Općinsko državno odvjetništvo u Splitu najvjerojatnije podignuti optužnice za silovanje i nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:11