RACIJA NA PARTYJU

BRITANCI UHIĆENI U PETRČANIMA Prodavali balone punjene omamljujućim sredstvom i zaradili 8.000 kuna

Petrcane, 220711.Trecu godinu za redom vikend festival Soundwave u organizaciji britanskih promotora Soundcrash i New Bohemia odrzava se u The Garden, Petrcane od danas 22. do 24. srpnja. Uz sredisnji amfiteatar na otvorenom za live nastupe, tu je i terasa uz more za ludi provod danju i nocu te Barbarella, retro nocni klub koji moze primiti 600-tinjak ljudi. Na festival je iz Engleske stiglo nekoliko tisuca mladih zeljnih zabave.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Mišković / CROPIX

ZADAR - Zadarska policija osumnjičila je dvojicu državljana Velike Britanije od 24 i 45 godina, da su u Petrčanima posjetiteljima koncerta prodavali balone punjene dušičnim oksidom, kao omamljujućim sredstvom.

Balone s plinom posjetitelji koncerta u Petrčanima, kod Zadra, prošlog vikenda koristili su inhaliranjem kao omamljujuće sredstvo, navode danas iz Policijske uprave zadarske.

Tijekom policijske istrage dvojici Britanaca oduzeto je 180 patrona s plinom N2O te 200 balona, kao i oko 8 tisuća kuna, za koje se sumnja da su pribavljeni prodajom. Po završetku istrage 24-godišnjak i 45-godišnjak privedeni su Prekršajnom sucu u Zadru zbog prekršaja iz Zakona o strancima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 23:15