PAKAO NAKON SHOWA

Bračni brodolom ‘Superpara‘ s RTL-a: ‘Stalno zove, dolazi u kafić i prijeti, živim u strahu!‘

Zbog nametljivog ponašanja policija je prijavila 35-godišnjaka: ‘Zvao me 25 puta dnevno, zatrpavao porukama, dolazio u kafić...‘

ilustracija

 Ante Cizmic/Cropix

Nakon trnovitog životnog puta preko sudjelovanja u poznatom televizijskom showu do zagrebačke sudnice – ukratko je ispisana sudbina jednog mladog para, roditelja dvoje djece, a koji je javnosti postao poznat upravo zahvaljujući izazovnom natjecanju u jednoj od proteklih sezona emisije ‘Superpar‘ na RTL-u.

Nakon sudjelovanja u showu očito im nisu nastavile cvjetati ruže, a njihov odnos se očito dodatno zakomplicirao početkom ove godine nakon prekida.

Naime, 35-godišnjak je prema kaznenoj prijavi od početka veljače do 15. ožujka uznemiravao izvanbračnu družicu. Svakodnevno ju je zasipao telefonskim pozivima, pa čak i po 25 puta dnevno. Slao joj je i veći broj poruka u kojima joj je pisao da će, ako mu se ne javi, "biti sranja, da će vidjeti scene koje će raditi i da joj neće biti ugodno". Ujedno joj je kroz poruke, kako se navodi dalje u prijavi policiji, napominjao da je "spreman na sve i da ga nitko neće spriječiti, pa makar i u zatvor išao te da joj neće vratiti djecu kad budu kod njega".

Na sve joj je učestalo dolazio i pred poznati zagrebački kafić Mr. Frog gdje često pije kavu tražeći pritom da izađe iz objekta van.

Vidjevši da tome nema kraja, prestravljena žena se obratila za pomoć policiji koja je, potom, partnera prijavila za nametljivo ponašanje prema bliskoj osobi.

- Uznemirena sam i u strahu. Bili smo u izvanbračnoj zajednici sedam godina, do prosinca 2023. godine. Kad smo se razišli, normalno smo u početku funkcionirali. Ali od veljače do 15. ožujka kada sam ga prijavila policiji, svakodnevno me zvao na mobitel, slao svakakve poruke. Uglavnom mu se nisam javljala jer je bilo po 25 poziva dnevno. Odnosno javljala sam mu se isključivo ako je bilo vezano za našu djecu. Puno puta sam ga molila da me prestane uznemiravati i predložila da je najbolje komunicirati oko djece preko njegove majke. Ali on je nastavio dolaziti pred kafić gdje sam odlazila - pojadala se policiji mlada žena navodeći da i dalje živi u strahu. Idući je na potezu zagrebački sud.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 11:36