DRAMATIČNO UHIĆENJE

AKCIJA SPECIJALACA U CENTRU OSIJEKA 'Policajci su ga u sekundiokružili, bacili na tlo i vezali'

Specijalci u punoj ratnoj spremi u munjevitoj su akciji, pred brojnim prolaznicima, uhitili troje Osječana
Split, 280613.U Washingtonovoj ulici u cetvrtak popodne, Bogdan P. ispalio je nekoliko hitaca iz vatrenog oruzja pa se zakljucao u kucu. Citava ulica je bila blokirana, a pregovori s policijom trajali su do 5 sati ujutro kada su se ponovno culi pucnji i tada je policija nasilno usla u stan i uhitila Bogdana.Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klaric / CROPIX

OSIJEK - Specijalci u punoj ratnoj spremi u munjevitoj su akciji, pred brojnim prolaznicima, prekjučer su u središtu Osijeka uhitili troje Osječana, javlja Glas Slavonije .

Dvoje od njih (muškarac i djevojka) ubrzo su nakon ispitivanja pušteni na slobodu, a drugi je muškarac zadržan i ispitan u policiji. Jučer oko 18 sati predan je pritvorskom nadzorniku PU osječko-baranjske, a danas bi trebao biti ispitan u Državnom odvjetništvu. Prema dostupnim informacijama Osječanin je uhićen zbog pokušaja iznude.

KRVAVA IZNUDA U OSIJEKU Nasilnik ga je mjesecima tukao i prijetio mu, izvukao je desetke tisuća eura

Uhićenja su počela nešto prije 19 sati na središnjem osječkom trgu, Trgu Ante Starčevića.

- U sekundi je počeo stampedo! Odjednom se sa svih strana strčalo desetak policajaca i četiri specijalca sa šljemovima. Skočili su na muškarca i bacili ga na tlo. Stavili su mu lisičine na ruke i odveli ga. Na Trgu je bilo puno ljudi, koji su ostali zatečeni cijelom policijskom opsadom - ispričao je Osječanin koji se slučajno preksinoć zatekao na Trgu.

Stanovnici zgrada uz osječku Promenadu veći su dio noći svjedočili brojnim policijskim događajima. Kako doznajemo od stanara Gornjodravske obale, na parkiralištu su bila tri policijska automobila, a poslije je pristigao i terenac specijalaca. Auti su dolazili i odlazili, a policajci su trčali na sve strane. Očevici nesvakidašnje policijske opsade kažu da je bilo i specijalaca s dugim oružjem. Policija je nakon akcije u središtu Osijeka detaljno pretražila stan uhićenog Osječanina, piše Glas Slavonije .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 21:33