BIVŠI GRADONAČELNIK

BANDIĆ: Ako se utvrdi da imam više od onoga što sam naveo u imovinskoj kartici, dajem ostavku!

 Goran Mehkek / CROPIX

Milan Bandić je u razgovoru za HRT otkrio djelić planova za budućnost. Novinarka ga je izravno pitala hoće li dati ostvaku na mjesto gradonačelnika i poslije se kandidirati na lokalnim izborima, a gradonačelnik Zagreba je odgovorio:

- Status ću sigurno riješiti prije 2. lipnja kada bi Sandra Švaljek trebala preuzeti ulogu gradonačelnice. Ali ja ne mislim sjediti doma prekriženih ruku i primati plaću. I još uz to gledati kako propadaju moji projekti. Nisam takav tip - rekao je Bandić.

Također, Bandić se osvrnuo i na svoju imovinsku karticu i nagađanja kako posjeduje četiri stana.

- Bolje četiri stana nego četiri ljubavnice. Kako bi bilo lijepo da imam četiri stana. Ali šalu na stranu. Imam stan od 126 m2, imam 164.000 CHF kredita koji sam dignuo prije 9,5 godina. Rata mi je 6730 kuna. Imam vikendicu od 54m2, pašnjak od 7500 m2. Supruga ima kuću od bake 38 m2 koja se srušila. Imam oldtimer 1955. godište koji nije u voznom stanju. To su sve moje nekretnine. Odvjetnik će poslati zahtjev medijima da demantiraju te neistine koje su objavili, a ako ne, onda ću zadovoljštinu potražiti na sudu. Ako institucije ili bilo tko utvrdi da imam više od onoga što sam naveo u imovinskoj kartici, spreman sam odmah podnijeti ostavku i nikad se više ne baviti javnim životom. Abdicirat ću od javnog posla, rekao je Bandić u emisiji HRT-a Studio 4.

Dodao je da je jako zadovoljan svojom zamjenicom Švaljek.

- Grad funkcionira i to je najvažnije. Ali to nije ni čudno s obzirom da je Milan Bandić od njega napravio svjetsku metropolu - pohvalio se Bandić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 05:52