EVERGREEN

Žena se osvetila dječaku koji je zalio njenu mačku vodom, reakcije ljudi podijeljene

Dok su neki sigurni kako je ovo najbolji način da dijete nauči da ne treba loše postupati prema životinjama, drugi su uvjereni da je ovo pretjerano

Ilustracija

 De Visu/Alamy/Alamy/Profimedia

Prošlo je četiri godine otkako je jedna žena objavila da se sukobila sa sinom svojeg susjeda, nakon što je on vodom zalio njenu mačku, a toj objavi i dalje ne jenjava popularnost. Svakih par mjeseci objavi je neki svjetski medij, ovog puta to je VT, i onda ponovno izazove reakcije ljudi. Dok neki podržavaju ženu, drugi smatraju da je pretjerala.

Shannon Cooper iz Edinburgha je u svibnju 2020. godine objavila kako je sin njenog susjeda, inače star 13 godina, izlio šalicu vode na njenu mačku. Ljubimica je u tom trenutku sjedila na ogradi i nije dječaka ni vidjela, nego se nemilo iznenadila kad joj se on prikrao, polio je vodom i počeo se smijati. Zbog toga ga je Shannon zalila lavorom vode, a onda joj je otac dječaka pokucao na vrata.

- No, ja ne vidim problem: jednostavno nije trebao dirati moju mačku - zaključila je.

Dok su je neki podržali, tvrdeći da je ovo pravi način da dječak shvati kakav je osjećaj kada te netko zalije vodom, drugi su smatrali kako je njena reakcija pretjerana i da je trebala najprije razgovarati s dječakovim roditeljima.

Kasnije je pojasnila da stvari nisu onakve kakvima su se činile na pravu: otac je, naime, bio ljut što je dječak polio mačku vodom, zbog čega se ispričao susjedi. Među njima nema zle krvi, a tinejdžer se od tada drži podalje od mačaka općenito.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:52