TOTALNI ŠOK

Žena ostavila otvorena vrata i otišla spavati, a po noći joj se netko neobičan uvukao u krevet

Svojeg je gosta snimila, a onda sve to podijelila na društvenim mrežama, uz upozorenje drugima da to ne rade
 Screenshot TikTok

Kad su velike vrućine, sve ćemo napraviti da se rashladimo. No, neke stvari, bez obzira na to ipak nećemo učiniti. Recimo, ostaviti otvorena vrata svoje kuće. Ne samo zbog opće sigurnosti, jer ne želimo da nam uđe netko tko ima loše namjere, nego i zbog toga što vani postoje razna stvorenja koja su po noći živahna i u potrazi za hranom.

Vrata bez mreže protiv insekata nikad nećemo ostaviti otvorena ako živimo u Australiji. To znamo čak i mi, koji samo čitamo priče o raznim životinjama koje na tom kontinentu žive. No jedna djevojka to nije napravila i njena snimka noćnog posjetitelja postala je viralna - samo na TikToku pogledana je 24 milijuna puta.

Kako je u naknadnom videu objasnila, živi na otoku, njena soba nema klimu i zato se morala nekako snaći. Otišla je kratko odspavati i otvorila je vrata kako bi barem malo povjetarca ušlo u sobu. Bilo je to u rano poslijepodne.

No, na kraju je odspavala puno duže nego je planirala. Kad je otvorila oči, pao je mrak. Dok je dolazila k sebi, osjetila je kako je nešto skočilo na krevet.

- U prvi mah sam pomislila da samo umišljam i da se još nisam razbudila. Kad sam osjetila šape na sebi, shvatila sam da ne sanjam. Zgrabila sam mobitel i uključila svjetlo. Kao što se vidi na snimci oposum mi je uzvratio pogled. Oni su bezopasna bića. Gledali smo se par minuta, pronjuškao je i otišao - objasnila je djevojka.

Inače, riječ je o životinji koju se naziva common brushtail possum. To je tobolčar porijeklom iz Australije, kojeg mi nazivamo četkastorepim penjašem. Noćna je životinja i posve bezopasna.

@rrachellolivia

island life? @WooGlobe Verified (Original) *For licensing/permission to use: Contact - licensing(at)WooGlobe(dot)com

♬ I went to sleep with the door open - rachel olivia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:42