KRIVA PROCJENA

Snimka koju obožavaju ljudi diljem svijeta: Pas u Brazilu utrčao na natjecanje kako bi ‘spasio‘ čovjeka

Čupavac je, naime, procijenio da se on mora umiješati, pa je zato skočio na teren

Ilustracija

 Arpad Radoczy/Panthermedia/Profimedia

Neki psi će skočiti za svojim vlasnikom u vodu i pokušati ga izvući van. Pritom će ga izgrebati i zbog tog spašavanja će se vlasnik vrlo vjerojatno nagutati vode, ali oni sebi ne mogu pomoći - njihov je čovjek u opasnosti i oni su tu da ga spase.

No, čini se kako neki psi ne staju tu. Jedan je čupavac utrčao na teren i pokušao spasiti jednog od natjecatelja ju-jitsu natjecanju koje se održavalo u Brazilu. Snimka je to koja je nastala u prosincu prošle godine, no još uvijek je nevjerojatno popularna i neprestano se gleda diljem svijeta.

Pas je, naime, procijenio da se mora umiješati kako spasio čovjeka, pa je zato dotrčao do njega i pokušao ga razdvojiti od njegova suparnika. Zbog čega je pas prišao baš tom paru, nije poznato, no njegova zabrinutost za čovjeka oduševila je one koji su pogledali ovu snimku.

Na svu sreću, na psa se nitko nije naljutio. Oba natjecatelja su se počela smješkati, a zaštitar je psa odnio van terena. Naravno, ne prije nego ga je pomazio, jer je čupavac ipak bio dobar dečko, a za to zaslužuje malo češkanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. listopad 2024 07:40