ČAROBAN PRIZOR

Snimka koja oduzima dah: Grdosija graciozno izronila ispred ljudi i oduševila ih

Mnogi su komentirali kako bi i sami voljeli vidjeti ovakav prizor, dok su drugi bili zabrinuti
 Twitter screenshot

Mnogo je onih koji vole kitove, pa zato svaki put kad su u prilici, plate mjesto na nekom brodu iz kojeg ih se može promatrati. Mnogi sanjaju da ih vide iz neposredne blizine i, ovisno o tome kakva im je sreća, nekima se ti snovi i ostvare. Snimke na kojima te graciozne divove vidimo kako izranjaju tik do kakvog broda uvijek izmame uzdahe oduševljenja - kitovi, zaista, izgledaju kao stvorenja koja dolaze s nekog drugog planeta.

Jedna takva snimka, za koju nije poznato gdje je točno nastala, izazvala je pravu buru oduševljenja na Twitteru. Jasno je i zašto - prizor kita koji izranja iz mora nedaleko od mjesta na kojem stoji osoba s kamerom u ruci zaista je fascinantan. Velika životinja kao da se htjela pokazati pred ljudima, pa se u zraku okrenuo i pokazao im čitavo svoje tijelo, a onda je nestao u velikom plavetnilu.

Mnogi su komentirali kako bi i sami voljeli vidjeti ovakav prizor, dok su drugi bili zabrinuti što bi se dogodilo da je kit odlučio izroniti baš na mjestu na kojem se nalazio brod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 23:56