7,6 TISUĆA PRATITELJA

Slavna novinarka otvorila na Instagramu profil za svojeg slatkog čupavca

Sa svojom vlasnicom odlazi na plažu, uživa u igranju bilijara, druži se sa drugim psima...

Diletta Leotta 

 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Ako mogu drugi, zašto ne bi i ona, pomislila je talijanska sportska novinarka Diletta Leotta. Povezala je dvije stvari: činjenicu da je na Instagramu prati devet milijuna ljudi i činjenicu da ima neodoljivog kućnog ljubimca, kojem je dala ime Lilo. Neke je možda iznenadilo kad mu je otvorila profil i malenom dodala svoje prezime. To da mu na profilu piše Lillo Leotta sigurno je podiglo mnoge obrve, no nju to baš i nije uznemirilo. Dosljedno ona primjenjuje uvjerenje da je pas član obitelji.

Svi koji su barem jednom u životu imali profil na Instagramu znaju koliko je, zapravo, teško doći do pratitelja. Ovaj ih je čupavac u kratkom roku privukao gotovo 7,5 tisuća. Mnogi o tome mogu samo sanjati, tako da je jasno zbog čega nekima činjenica da ovaj pas ima svoj profil nije draga.

On, ako je suditi po fotografijama, ima prilično ispunjen život. Sa svojom vlasnicom odlazi na plažu, uživa u igranju bilijara, druži se sa drugim psima, a nije mu strano ni da je prati na posao, pa je tako snimljen na nogometnom terenu kako ‘daje‘ izjavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 21:24