KAKVA IDEJA!

Ovo još niste vidjeli: Mačke u retro interijerima oduševile ljude na Instagramu

Zovu se Weazle, Roderick, Greycat i Swiebertje i naviknute su da to da im vlasnica po kući uvijek ima gomilu stvari

Ilustracija

 -/Ingram/Profimedia

Da bi privukao pozornost na internetu, treba imati dobru ideju. Biti drugačiji, po nečemu poseban je dobar početak, na koji se nastavlja puno rada. U taj recept za uspjeh treba svakako dodati mačke. Ako imate mačke, pola uspjeha je tu. Pokazuje to instagramski profil cats_in_a_retro_interior. Stranicu vodi osoba koja obožava retro interijere i - mačke! Očito je to dobar recept, jer ima nešto više od 30 tisuća pratitelja.

Retro dizajn interijera, kojeg vidimo na slikama, zaista privlači pažnju i bio bi dovoljno zanimljiv sam po sebi. No, jasno, kad su mačke tu, sve je još bolje. Zovu se Weazle, Roderick, Greycat i Swiebertje. Naviknute su da to da im vlasnica po kući uvijek ima gomilu smeća (kako ona sama kaže), jer se bavi izradom retro komada namještaja. One o njenim radovima nemaju neko mišljenje, kao i sve druge mačke, ali vrlo rado ga koriste i poziraju za Instagram.

Vidimo tako mačku koja spava u staroj televiziji, leži u starinskoj fotelji, ali i kako odmara na podu. Pokazuju koliko se dobro mačke mogu uklopiti u svaki stil, kao i da je udomljavanje više mačaka uvijek sjajna ideja. Na slikama ne vidimo samo retro interijere, nego i dom u kojem žive mačke, a takav je dom najljepši.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:15