PRESLATKO

Ovaj pas i mačka opovrgavaju teze o tome da se ne vole: Pogledajte kako se igraju!

Snimka je objavljena na društvenim mrežama i mnoge je potpuno oduševila

Ilustracija

 Wild Strawberries/Alamy/Alamy/Profimedia

Kažu da se svijet dijeli na one koji vole mačke i one kojima su draži psi. No, postoji veliki broj onih koji podjednako vole obje vrste životinja (kao i još neke) i s njima dijele dom. Takvima nema ljepšeg prizora nego vidjeti svojeg psa kako se igra s mačkom. Obično ta igra počinje u dobi kada je jedno od njih maleno, bilo da se radi o štenetu ili mačiću, ali se nastavlja i tijekom cijelog života. Ponešto je drugačija od igre koju prakticiraju s pripadnicima svoje vrste, ali je najvažnije da i u ovoj igri svi uživaju.

Snimka jednog takvog para objavljena je na društvenim mrežama i mnoge je oduševila. Na njoj vidimo mačića kako se približava psu koji je nekoliko puta veći od njega. Promatrač nije siguran u kojem će se smjeru razviti situacija u trenutku kad se pas ustane i pogleda mače. Na kraju krajeva, šape su mu veće od mačićeve glave.

No, pas se odmah potom kreće zabavljati s manjim stvorenjem. Ono se baca na leđa, što je znak povjerenja, a pas potom počinje ludovati. Čini se kako je ovom dvojcu prilično - zabavno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:10