PANIKA

Odgodili utakmicu jer su na terenu pronašli životinju, stručnjak: ‘Svi se maknite, otrovna je‘

Publika je bila prilično zbunjena zbog situacije, a to nije jedina neobična scena s divljim životinjama koja se tamo odigrala

Ilustracija

 Stephen Dalton/Minden Pictures/Profimedia

Nije rijetkost da životinje prekidaju razne utakmice, no to obično izazove simpatiju. Ako na teren utrči pas, mačka ili vjeverica, nitko se neće uzrujati. No, ako se tamo pojavi aligator ili, kao u novom slučaju koji se zbio u Australiji, otrovna zmija, ni igračima ni gledateljima nije svejedno.

Utakmica Australske nogomete lige prekinuta je nakon što je viđena zmija na terenu. Nije ona tamo zalutala, nego se sunčala. Utakmica trećeg kola Giantsa i Tigersa zbog toga je odgođena za oko 30 minuta dok su službenici čekali da stručnjak za zmije stigne na teren.

On je, čim se pojavio, lako utvrdio o kojoj se zmiji radi i rekao kako je riječ o otrovnici.

- Ovdje je 34 stupnja i okruženi smo grmljem, pa pretpostavljam da nije toliko iznenađujuće što je zmija tamo - rekla je za Guardian voditeljica ženskog nogometa Briana Harvey.

Publika je bila prilično zbunjena zbog pojave zmije, a to nije jedina neobična scena s divljim životinjama koja se odigrala na tom terenu. U listopadu prošle godine tijekom utakmice igrači Sydney Thundera i Hobart Hurricanesa poslani su da se sklone gdje znaju i umiju, jer su se lokalne ptice obrušile na teren. Vjeruje se kako su one negdje na terenu savile gnijezdo, pa su očajnički branile svoju mladunčad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 11:18