BRIŽNA

Napuštena mačka ukrala pile iz trgovine i nosi ga cestom, raznježit ćete se kad vidite za koga je to hrana

Iako joj je ono prilično teško i nespretno za nošenje, čupavica ne odustaje

Ilustracija

 Dbimages/Alamy/Profimedia

Ne zna se kada je točno snimka nastala, a u njenom opisu stoji samo to da je mjesto radnje Turska. No, mnogima diljem svijeta koji su je pogledali to nije nimalo važno - bitna im je samo mačka koja nosi nešto u zubima. Detaljniji pogled otkriva kako se radi o tome da je iz trgovine ukrala cijelo jedno pile, koje nosi u ustima. Iako joj je ono prilično teško i nespretno za nošenje, čupavica ne odustaje.

Bilo bi to dovoljno zabavno samo po sebi, no ljudi su je slijedili (i pobrinuli se da je nitko ne smeta), znatiželjni da vide je li to uzela za sebe ili će hranu podijeliti s nekim. To potonje pokazalo se točnim - ona je mama koja je to pile uzela kako bi nahranila svoje malene. Na kraju snimke vidimo je kako je svoj plijen donijela u ograđeni prostor u kojem su dvije kućice, tako da je jasno kako o mačkama netko ipak brine. Uz nju su se natiskale četiri malene glave, koje su vrlo zainteresirano promatrale što im je to njihova hraniteljica donijela.

Ne vidimo ih kako jedu, ali za vjerovati je da su oni koji su snimku napravili pomogli mami da makne plastiku s pileta. Ili je to ona ipak riješila sama...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. ožujak 2024 05:02